Megjelent a megbízható, letölthető tervezői programunk, az elektromos fűtésekhez!

Tervezői segédletAz elektromos fűtések tervezését segítő programunk, Ön helyett számol és kiír mindent, ami az elektromos fűtések tervezésével kapcsolatos.

Munkánk során sajnos többször találkoztunk szakmailag nem megfelelően alátámasztott anyagkiírással, és az ebből eredő kivitelezési problémákkal. Ekkor merült fel bennünk, hogy létrehozunk egy hiánypótló, információs, tervezőket segítő programot, amellyel szeretnénk megkönnyíteni munkájukat!

Tervezői segédlet

A tervezési segédlet az elektromos fűtési rendszerek gyártóinak szakértő tanácsadásával, tervező kollégák segítségével, és saját 12 éves szakmai tapasztalatunk alapján készült.

Villamos Tervezők, Kivitelezők Figyelem!

A program elsődleges célja, hogy a tervezők képesek legyenek a felmerülő - legfontosabb elektromos fűtéssel kapcsolatos – tervezési feladatokra azonnal reagálni, a program gombnyomásra adja ki a szükséges értékeket. A programot letöltés után bárki azonnal tudja használni.

Tervezői segédlet

Második lépésben a tervezett értékekhez tartozó teljes anyaglistát – a vezérlő elemekkel együtt - is megkaphatják, ami egyszerű Excel táblázatként beilleszthető a legtöbb szokásos kiírásba.

Ön a szoftver használatával egy szakmailag vállalható, konkrét kalkulációt készíthet – az alábbi tervezési feladatokhoz - úgy, hogy közben időt és energiát takarít meg!

Témák:

 • külső területek, vápák, csatornák hó- és jégmentesítése
 • csövek fűtése
 • elektromos padlófűtés
 • hűtőházak altalajfűtése
 • ipari fűtések
 • infrafűtés

Tervezői segédlet

Előnyök:

 • hibátlan eredmények tervezési biztonság
 • gyors, egyszerű használat
 • akár hordozhatóan is
 • időmegtakarítás
 • gombnyomásra anyagkiírások
Ez az a segédlet, ami nem kerül pénzébe, de időt és energiát takarít Önnek meg!

Cégünknél Sándor Gábor kollégánk a villamos termékek szakértője. Ő az, aki ezen a területen a legtöbb tapasztalattal rendelkezik.

Kérem, kérdéseikkel őt keressék!

Önnek is fontos tudnia, hogy tervezői programunk mérete megközelítőleg 500 kB, így letöltése kisebb időt vesz igénybe. Amennyiben a letöltéssel vagy a program használatával kapcsolatban kérdése, észrevétele van, kérjük keresse kollégánkat a
06 (57) 500-196-os telefonszámon
!

A program futtatásához az Excel programban engedélyeznie kell a makrók futtatását!

Eddig 11 hozzászólás érkezett
01
Békefi Miklós   |   2015. augusztus 05. 06:16

Hosszú évek óta kapcsolatban vagyok Czinege Úrral és Társaival. Nagyon korrekt társaság, pontos, megbízható,készségesen segítségemre voltak, ajánlatot adtak, méreteztek, tájékoztattak és ha vásárlásra került sor, nem okoztak csalódást. Én mint építmény villamossági tervező, ahol csak számításba jöhet, az elektromos fűtés megannyi változatát tervezem, a megbízóim teljes megelégedésével.Igen gazdaságos az infra fűtés, várom a gyakorlati tapasztalatokat az ionizációs fűtés területén. Napelemes kombinációval magam is alkalmaznám, ha nem társas házban laknék.

Válasz
02
Czinege   |   2015. augusztus 05. 06:16

Köszönöm Békefi Úr a hozzászólását. Amikor több tapasztalat lesz , természetesen azt is közzéteszük. üdv. Czinege

Válasz
03
ferenczi zoltán   |   2015. augusztus 05. 06:16

....mindenről irnak a tájékoztatók, csak a WAT-száról nem !?!?!?

Válasz
04
Czinege   |   2015. augusztus 05. 06:16

"....mindenről irnak a tájékoztatók, csak a WAT-száról nem !?!?!?" >Válasz: Miről szeretne pontosabb tájékoztatást? Üdv. Czinege

Válasz
05
Békefi Miklós   |   2015. augusztus 05. 06:16

Tisztelt Cím! Szeretnék bővebb infót az ionizációs kazánokkal kapcsolatban, gazdasági műszaki adatokra vagyok kíváncsi. Üdv: BM.

Válasz
06
Bánki Csaba   |   2015. augusztus 05. 06:16

13 nm-es hasznos alapterületű,3 helyiségből (8,5 nm szoba,3 nm konyha,1,5 nm előszoba) álló hétvégi házba tudják-e javasolni? Milyen teljesítményű és árú infrafűtés felel meg ide,ha a ház B30-as falú, hagyományos ablakokkal, 2,80 belmagassággal rendelkezik?

Válasz
07
Kalina János   |   2015. augusztus 05. 06:16

Mielőtt letölteném a programot, szeretnék "külső" véleményt hallani róla. Én napelemek telepítésével foglalkozom, és már többen kérdezték tőlem az infra fűtést, mint kiegészítő fűtés lehetőségeit. Köszönöm

Válasz
08
elektromosfutes   |   2015. augusztus 05. 06:16

>Válasz: Tisztelt Kalina Úr! Ez a program főleg a fűtőkábelek által megvalósítható fűtések tervezéséhez ad segítséget. Azt látom a legjobbnak, ha lakásbelső fűtéséhez kérik a javaslatát konzultáljunk előtte, és a szálaes választékból javaslunk önnek termékeket. Üdv. Czinege

Válasz
09
Kezai   |   2015. augusztus 05. 06:16

"13 nm-es hasznos alapterületű,3 helyiségből (8,5 nm szoba,3 nm konyha,1,5 nm előszoba) álló hétvégi házba tudják-e javasolni? Milyen teljesítményű és árú infrafűtés felel meg ide,ha a ház B30-as falú, hagyományos ablakokkal, 2,80 belmagassággal rendelkezik?" >Válasz: Egy 4*5*2.8m es nappali befütésére ? kw kell és mekkora a legnagyobb elem ami kaphato?

Válasz
10
Czinege   |   2015. augusztus 05. 06:16

Köszönöm kérdését, ajánlatunk külön e-mailban megy

Válasz
11
Skultéti Kati   |   2015. augusztus 05. 06:16

Tanácsukat szeretné kérni, hogy 67 nm /2,7 magas, észekkeleti fekvésű ikerház gazdaságosan füthető-e ezzel a módszerrel?(2 szoba,konyha elő, fürdőszoba, wc.Érdekelne a napelemes kombináció is, és a költségvonzatok is (viszonyitva a gázfütéshez, nincs gáz a telken) Érdekelne, szavatosság,garancia, megtérülési idő.Köszönettel:Skultéti Kati

Válasz