X

Rámpafűtés: Egy vásárlónk sztorija és véleménye!

"A mi esetünkben a tervező a garázst a ház alá tervezte. Az új házunkba történő beköltözést követően már az első télen kiderült, hogy a lehajtó – a meredekség miatt – csak szárazon használható. A reggeli hólapátolás elég kemény munka, nem éppen így képzeltem a GYES-es kismamák életét. Az interneten kutatva ezen a honlapon találtuk a legteljesebb tájékoztatást a lehetséges megoldásról. Itt sikerült egy kivitelezőt is kiválasztani, aki gyorsan megoldotta a gondunkat."

Vásárlónk, Nóra véleménye!

“…A mi esetünkben a tervező a garázst a ház alá tervezte. Az új házunkba történő beköltözést követően már az első télen kiderült, hogy a lehajtó – a meredekség miatt – csak szárazon használható. A reggeli hólapátolás elég kemény munka, nem éppen így képzeltem a GYES-es kismamák életét.

Az interneten kutatva ezen a honlapon találtuk a legteljesebb tájékoztatást a lehetséges megoldásról. Itt sikerült egy kivitelezőt is kiválasztani, aki gyorsan megoldotta a gondunkat. A kivitelező dicsérte a forgalmazó rugalmasságát, gyors kiszolgálását, szakmai tanácsait.

Nekünk az, hogy azóta – a beépített vezérlésnek köszönhetően – bármikor biztonságosan használható a lehajtónk, – mint minden kis gyerekes szülőnek – igen fontos…”

Rámpafűtéssel megszabadulhatsz a hólapátolástól, illetve a csúszásból eredő balesetektől is.

Rámpafűtés: Egy meglepő lehetőség

A kritikus kültéri felületeket fűteni kell! Igen, bármennyire is „elvetemült” ötletnek tűnik elsőre. A hideg ellen már a tűz feltalálása óta így védekezünk, akkor miért ne tennénk meg ezt a veszélyt jelentő kültéri helyeken is? Ráadásul olyan biztonsággal, és hatékonysággal, ahogy eddig még soha nem láthattad!

És hogyan fűtsd a kritikus kültéri felületeket?

Tudom, hogy most még furcsa ez az egész, és esetleg őrültségnek tartod a kültéri fűtést, de arra kérlek, hogy most egy pillanatra képzeld el, hogy:

  • akármilyen erős havazás van…
  • akármennyire dermesztő a hideg odakint…

… nem kell minden elindulás előtt szabaddá, és járhatóvá tenned a garázsbejárót, nem kell aggódnod csúszós lépcső miatt, és a jeges, havas járda sem jelent külön fáradtságot többé. Mert egyszerűen ezentúl sem a hónak, sem a jégnek nincs maradása rajtuk. Elképzelted? Még mindig őrültségnek tűnik a külső felületek fűtése?

Ezt egy olyan különleges, energiatakarékos módon érheted el, hogy alig veszed észre majd a különbséget a havi számlákon, mégis olyan plusz komforttal bővíti ki az életed, aminek az értéke szinte felbecsülhetetlen.

Hányszor mondtad már egy-egy dologra, hogy „Mit nem adnék, ha végre megszabadulhatnék ettől a gondtól!” Nos, most akár több fáradságtól is megszabadulhatsz egyszerre. Mégis hogyan? Az igazi komfort kialakításához az elektromos fűtőkábelek egyik különleges felhasználási lehetősége siet a segítségedre: az úgynevezett elektromos rámpafűtés. Felkeltettük az érdeklődésed? Kattints ide, és olvass tovább!

Ne maradj le semmiről!

Szeretnél naprakész lenni a legfrissebb akcióinkról, netán extra tudásra szomjazol a témában? Iratkozz fel hírlevelünkre, ami akciókat és edukációs jellegű blogbejegyzéseket is tartalmaz.