X
    Kategóriák: Blog

Hagyományos parkettára elektromos padlófűtés: Lehetséges?

Sokan úgy tudják, hogy elektromosan fűtött padlóra nem rakható hagyományos parketta, mert a fűtés miatt szétszárad. Ez csak addig volt igaz, míg meg nem jelentek a Blokkwood eljárással készült parketták. Blokkwood Technológia Kft. a gyártott és forgalmazott parkettáit egy teljesen új, saját találmányon alapuló BLOKKWOOD FAMODIFIKÁCIÓS technológiával kezeli.

Sokan úgy tudják, hogy elektromos padlófűtés használata esetén nem rakható le hagyományos parketta, mert a fűtés miatt szétszárad. Ez csak addig volt igaz, míg meg nem jelentek a Blokkwood eljárással készült parketták.

Az adatvédelmi nyilatkozatunkat erre a linkre kattintva olvashatod el.

A Blokkwood Technológia Kft. a gyártott és forgalmazott parkettáit egy teljesen új, saját találmányon alapuló BLOKKWOOD FAMODIFIKÁCIÓS technológiával kezeli.

Miben különbözik ez a többitől?

Ez egy olyan hőkezelési eljárás, amely új dimenziókat nyit a természetes faanyagnak, sem az előállítás során, sem pedig a későbbi használat során nem szennyezi a környezetet, mivel a késztermék teljesen vegyszermentes.

Az eljárás során csökken a fa deformálódási és alakváltoztatási képessége, ami egy parketta esetében nem elhanyagolható szempont. Kopásállósága is jelentősen megnövekszik. Az évgyűrűk különleges rajzolata jelentősen kiemelkedik, ezzel a dekoráció végtelen lehetőségét hordozza.

Rusztikus, öregbített külső a Blokkwood eljárással természetes úton elérhető, ami ma nagyon népszerű.

Blokkwood eljárással hőkezelt parketta

A kezelt fa sokféle színűvé változtatható, teljes keresztmetszetében egyforma színű. Ezzel az eljárással a kipusztulás szélére került, az esztétikum miatt nagy mennyiségben felhasznált egzota fafajok kiválthatók. Valamennyi magyar fafajtát kezelünk.

Minimális a végtermék vízfelvevő képessége, így vizes helyiségek – fürdőszoba, szauna – burkolására is alkalmas. Medencék körbefedésére kültéri burkolóanyagainkat javasoljuk, melyek mart felülettel rendelkeznek a csúszásmentesítés érdekében.

Statikailag jó tulajdonságainak köszönhetően alkalmas még az általunk gyártott és forgalmazott faanyag faház gyártásra, bútorok, nyílászárók, hajók, hangszerek, hordók, kerti bútorok, kerítések készítésére.

Az adatvédelmi nyilatkozatunkat erre a linkre kattintva olvashatod el.

Tekintsd meg a cég honlapját, ahol az eljárásról és termékekről bővebb tájékoztatást kaphatsz. Kattints ide!

ÉS hogy miért érdemes az elektromos padlófűtés mellett voksolni?

Manapság, mióta az építőiparban is dizájnos termékek tárháza áll a vásárlók rendelkezésére, igyekszünk olyan otthont teremteni magunknak, ami abszolút a mi stílusunkat tükrözi. Bizonyára te is tudod, hogy egy lakásfelújítás vagy egy építkezés nem kevés költséggel jár – éppen ezért nagyon bosszantó tud lenni, ha a sok elköltött pénz ellenére sem tökéletes az összkép. Ha elektromos padlófűtés kerül lerakásra, nem kell aggódnod az esztétikum miatt.

A Blokkwood eljárásnak köszönhetően bármelyik helyiségben lehet jó meleg parkettád!

Búcsút inthetsz a csúnya fűtőberendezéseknek, amik hiába egyre szebbek és jobbak, nem igazán tudnak versenybe szállni a láthatatlan elektromos padlófűtéssel. Szintén elköszönhetsz a hideg padló érzésétől, ami – főleg ha gyermek is van a családban – sok kellemetlenséget tud okozni. Szülőként biztosan te is többször veszekedtél a gyermekeddel amiatt, mert nem vesz fel papucsot, zoknit, vagy mert kúszik-mászik a hideg a kövön. Elektromos padlófűtés esetén a padló mindig egyenletes, kellemes hőmérsékletű lesz, ami sok családnak megkönnyíti a mindennapjait. Arról nem is beszélve, hogy más fűtőberendezések helyet foglalnak a lakásban, ami csökkenti a berendezhető életteret – és minden újabb bútor vásárlása esetén (kapané, ágy, étkező garnitúra) komoly fejtörést okozhat.

Felkeltettem az érdeklődésed? Olvass tovább a témában itt!

Kövess minket Facebookon!

Az alábbi linkre kattintva beléphetsz privát Facebook csoportunkba, melyben friss, aktuális és hiteles híreket olvashatsz – illetve válaszokat kaphatsz a kérdéseidre is.

Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user.

Hozzászólások megtekintése (2)

  • Hőtárolós kályhákkal fűtök-relativ magas áron!Ha kidobom...veszteség,ha napkollektorokat szerelek invertellel-drága...esetleg infra???
    gáz kiesik-hulladékpénz!rombolás...kazán???
    megjegyzem családi házam eddigi villamos fűtése hasonló árban a szomszéd gázfűtéséhez!!Nálam 18-2o, nála 24 Celzius...

    kazán

  • "Hőtárolós kályhákkal fűtök-relativ magas áron!Ha kidobom...veszteség,ha napkollektorokat szerelek invertellel-drága...esetleg infra???
    gáz kiesik-hulladékpénz!rombolás...kazán???
    megjegyzem családi házam eddigi villamos fűtése hasonló árban a szomszéd gázfűtéséhez!!Nálam 18-2o, nála 24 Celzius...

    Válasz:
    Egyértelműan akkor jár jobban, ha kidobja a hőtárolós kályhákat, és infrafűtéssel fűt. Kevesebb energiával, sokkal komfortosabban érezné magát a lakásában. Ennek a beruházása sem nagy összeg.