„Nagyon kellemes meleg van a házban, amióta az infrafűtést használjuk. Teljesen más, mint amikor még radiátorral fűtöttünk. Olvastam, hogy az infrafűtés nem párásítja levegőt. Ez igaz lehet, mert egyértelműen otthonosabb így.”

Tóthné Gyöngyösi Valéria véleménye


„Óriási problémától szabadított meg engem az Infrafűtés, miután felújítottam az 52 m2-es lakásomat. Azelőtt bosszantó volt számomra, hogy a konvektoraim elfoglalják a bútoraim elől a helyet, és kifejezetten nagy problémát okozott az is, hogy a szoba távolabbi részére nem jutott el a meleg.

Bevallom, kicsit aggódtam a villanyszámlám miatt, de az első tél meggyőzött arról, hogy igazán költség hatékonyan működik a rendszer. Nagyon hálás vagyok, hogy emellett a fűtési mód mellett döntöttem!”

Kodolányi Attila véleménye


“Tervező irodánk és a Czinege és Fiai Kft. közötti kapcsolat sajnos csak 2 éves. Ekkor jutott el hozzánk az a program, ami jelentősen leegyszerűsítette az elektromos fűtésekkel kapcsolatos tervezéseink idejét. Korábban – tapasztalat hiányában – igen sok időt elpazaroltunk egy-egy kritikusan fontos adat megszerzésére.

2 éve vége van ennek. A program letöltés után akár gyakorló kollégát is megbízhatok a fűtési részek tervezésével és anyagkiírásával, mert a program egyszerűsége miatt nem tudnak hibázni.

Mára már vannak visszajelzéseink az általunk tervezett munkák működéséről, és mindenütt megállják helyüket a betervezett anyagok.”

Vass Ignác véleménye


“Cégünk és a Czinege és Fiai Kft. közötti  üzleti kapcsolat már több éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt  számos projektnél segítették munkánkat, esőcsatornák, csővezetékek valamint gépkocsi lejárók fagymentesítő fűtéséhez szükséges technológiával. Az általuk forgalmazott termékek kifogástalan minőségűek, valamint jó ár-érték arányt képviselnek. Munkánkat nem csak termékeikkel, de a termékeik  mellé  biztosított szolgáltatásokkal, terméktámogatással is segítik.

Ezek között említhetjük már a tervek elkészítésekor nyújtott hatékony és precíz adatszolgáltatást , valamint a gyors és kielégítően precíz ajánlatkészítést is. Bár kizárólag kereskedelmi tevékenységet folytatnak, gyakorlati kérdésekkel is fordulhatunk a szinte azonnal elérhető, mindig készséges, láthatóan jól felkészült, megalapozott szakmai tudással rendelkező munkatársaikhoz.

Amikor egy kivitelezés kapcsán elektromos fűtőkábelek elhelyezése is felmerül, azonnal a Czinege és Fiai Kft. szakembereihez fordulok, akik készséggel állnak rendelkezésünkre.”

Kaldau Péter véleménye


“Egy félével ezelőtt megkaptam a Czinege és Fiai Kft szoftverét, azóta szinte várom a kihívást az újabb és újabb csőkisérő-fűtés tervezést. A megfelelő adatok beadása után egy gombnyomásra minden eredmény meg is van, újabb gombnyomásra pedig már az anyagkiírást is be tudom illeszteni a tervbe. Ennél könnyebben, gyorsabban nem is lehetne ezt a feladatot megoldani.”

Bethlendi Ödön véleménye


“A kivitelezéseim során többször használtam már a „Czinege” kábeleket. Mindig azt kaptam, ami az ajánlatban szerepelt, és külön jó, hogy pl. a hidegvég hosszakat kérésem szerint készítik el. Ilyen opcionális rendelési lehetőséget más cégnél nem ismerek.”

Kende Pál véleménye


“…Köszönöm a tervezői CD megküldését címünkre. Gratulálunk a nagyon hasznos anyaghoz. Nagyon Boldog Új Évet és eredményes munkát kívánunk…”

Kertes János véleménye


“…A mi esetünkben a tervező a garázst a ház alá tervezte. Az új házunkba történő beköltözést követően már az első télen kiderült, hogy a lehajtó – a meredekség miatt – csak szárazon használható. A reggeli hólapátolás elég kemény munka, nem éppen így képzeltem a GYES-es kismamák életét.

Az interneten kutatva ezen a honlapon találtuk a legteljesebb tájékoztatást a lehetséges megoldásról. Itt sikerült egy kivitelezőt is kiválasztani, aki gyorsan megoldotta a gondunkat. A kivitelező dicsérte a forgalmazó rugalmasságát, gyors kiszolgálását, szakmai tanácsait.

Nekünk az a, hogy azóta – a beépített vezérlésnek köszönhetően – bármikor biztonságosan használható a lehajtónk, és ez – mint minden kis gyerekes szülőnek – igen fontos…”

Nóra, Telkiből véleménye


“…Amikor megvettük az új házunkat, éppen tél volt. Elég nagy hó esett, és nappal olvadni kezdett.

Ekkor derült ki, hogy mit hallgatott el az előző tulaj. A gyerekszoba falán óriási vizes folt jelent meg. Elkeseredve néztük a feleségemmel az egyre növekvő beázást, és értetlenül álltunk az eset előtt. Eszünkbe sem jutott, hogy ez a csatorna miatt van. Akkor jöttünk rá, amikor egy nagyobb eső után (már tavasszal) sem jelent meg újra.

Csakhogy akkorra már teljesen eláztatta a falat, meg a vakolatot a víz, és foltos maradt. Ezután pedig jött a penész.

A következő télre már felkészültünk. Nem is jelent meg többé a folt. Mit mondjak – drága volt ez a felismerés. Vakolás, festés, penészirtás, végül csatornafűtés. Pedig ha előre gondolunk rá, akkor csak a fűtés árába került volna! A felújítás többet „kóstált”, mint maga a csatornafűtés kiépítése – méghozzá jelentősen! De ma már nincs több gondunk…”

Odrovics János véleménye


„Alaposan meglepődtem, amikor az oldalukra tévedtem. Még hogy fűteni a csatornát! Aztán végiggondoltam a dolgot, és rájöttem, hogy igazuk van! Ez tényleg egy fontos dolog lehet, és visszagondolva korábbi házainkra, nagyon is valós kérdés.

Aki kételkedik benne, az gondoljon csak arra, amikor az utcán egy nagy jégcsapképződmény alatt sétál el, vagy egy emeletes ház tetején látja ugyanezt. Biztosan imádkozik, hogy rá ne essen.

Én megvásároltam egy ilyen csatornafűtést, és azóta legalább otthon minden rendben van. Akinek meg van utcafronton eresze, annak egyenesen kötelezővé tenném!”

Vértesi Árpád véleménye