Nincs hozzászólás

 1. Bruzsa Géza

  Érdekel ez a fűtési mód. Kérnék további infót. Géza

  Válasz

 2. Engem is érdekel ez a fűtési mód,további információt kérnék,előre is köszönöm,Lajos.

  Válasz
 3. Eper Ferenc

  Tetszik ez a fűtési mód .Kérek további infót,főleg a fűthető légtér kiszámitásához,légköbméter per kw.Villamos vállalkozó vagyok ha jó ez a fűtési mod és amit eddig hallotam róla biztos az szeretném othonomba főlszerelni és ha jó továbadni. 2344 Dömsöd.

  Válasz
 4. Molnár Éva

  Érdekelne egy 43 négyzetméteres lakás (jelenleg gázkonvektoros) infrafűtésre való átállási költsége. Akár padlófütéssel a szoba és a konyha vonatkozásában és csempefütéssel a fürdőben. Vagy akár mennyezeti panellal megoldva, amelyik gazdaságosabb üzemeltetésü.Csak hozzávetőlegesen is jó a kalkuláció.Köszönöm.

  Válasz
 5. kicsiny istvan

  “Érdekelne egy 43 négyzetméteres lakás (jelenleg gázkonvektoros) infrafűtésre való átállási költsége. Akár padlófütéssel a szoba és a konyha vonatkozásában és csempefütéssel a fürdőben. Vagy akár mennyezeti panellal megoldva, amelyik gazdaságosabb üzemeltetésü.Csak hozzávetőlegesen is jó a kalkuláció.Köszönöm.”
  >Válasz:

  Válasz
 6. Tamás

  Tényleg nagyon jó dolog az infrafűtés. Úgy működik, mint a nap. Ha alatta állunk, ülünk nagyon jól melegít, ha kikapcsoljuk bizony fázni fogunk (tapasztalat). Kiegészítő fűtésnek remek, pl. fürdőbe, nappaliba a kanapé fölé.

  Ami nem tiszta: “Amennyiben az infrafűtés hatékonyságát, és a lehetséges energia-megtakarítást növelni szeretnénk, akkor a szobák falait hőpajzs festékkel kellene festeni.”
  Ebben az esetben, hogyan fog átmelegedni a fal?

  Válasz
 7. elektromosfutes

  “Tényleg nagyon jó dolog az infrafűtés. Úgy működik, mint a nap. Ha alatta állunk, ülünk nagyon jól melegít, ha kikapcsoljuk bizony fázni fogunk (tapasztalat). Kiegészítő fűtésnek remek, pl. fürdőbe, nappaliba a kanapé fölé.

  Ami nem tiszta: “Amennyiben az infrafűtés hatékonyságát, és a lehetséges energia-megtakarítást növelni szeretnénk, akkor a szobák falait hőpajzs festékkel kellene festeni.”
  Ebben az esetben, hogyan fog átmelegedni a fal?”
  >Válasz:

  A fal lassabban fog átmelegedni pl. egy kevéssé fűtött nap után, de a komfortérzetünk gyorsan javul, mert nem csak a fűtőpanel felől érezzük a sugárzást, hanem szinte azonnal mindenfelől. A falakról ugyanis visszareflektálódnak azok a sugarak, amik közvetlenül az infrapanelből eddig még nem értek el engem.
  Ami még fontos, a hőpajzsfesték hatására a határoló falak felülete melegebb lesz, így alacsonyabb léghőmérséklet mellett is jól érezzük magunkat a lakásban. Az alacsonyabb léghőmérséklet pedig energiamegtakarítással jár. bővebben http://www.thermoshield.hu/belteri-bevonat/

  Üdv. Czinege

  Válasz
 8. Fehér Balázs

  Aszt szeretném megtudni hogy
  van egy hálószoba aminek a mérete
  H=5m
  Sz=3m
  M=2.9
  Anyagilag ez menyibe kerűl

  Válasz
 9. Sári Mhály

  Vályogház 25nm-es szoba,25nm-es nappali,15nm-es fürdőszoba,szeretném tudni,hogy milyen teljesítményű infra panelek szükségesek a fűtéshez és
  mennyibe kerül.

  Válasz
 10. Sári Mhály

  “”Érdekelne egy 43 négyzetméteres lakás (jelenleg gázkonvektoros) infrafűtésre való átállási költsége. Akár padlófütéssel a szoba és a konyha vonatkozásában és csempefütéssel a fürdőben. Vagy akár mennyezeti panellal megoldva, amelyik gazdaságosabb üzemeltetésü.Csak hozzávetőlegesen is jó a kalkuláció.Köszönöm.”
  >Válasz:”
  >Válasz:
  Oldalfalra szerelhető panel érdekel.

  Válasz
 11. Sári Mhály

  “””Érdekelne egy 43 négyzetméteres lakás (jelenleg gázkonvektoros) infrafűtésre való átállási költsége. Akár padlófütéssel a szoba és a konyha vonatkozásában és csempefütéssel a fürdőben. Vagy akár mennyezeti panellal megoldva, amelyik gazdaságosabb üzemeltetésü.Csak hozzávetőlegesen is jó a kalkuláció.Köszönöm.”
  >Válasz:”
  >Válasz:
  Oldalfalra szerelhető panel érdekel.”
  >Válasz:Igen

  Válasz
 12. Anna Gáti

  Egy siófoki lakóparkban találtam egy 47 nm-es lakást. Csak elektromos fűtése lehet.
  Mielőtt megvásárlásáról döntenék,
  szeretném megkérdezni, hogy tudnak-e tanácsot adni? Megoldható-e a szakvéleményezésük a fűtés tekintetében? Ha, igen a beszereléssel, várható költségekkel kapcsolatban is kérek információt.
  Várom válaszukat! Tisztelettel: G. Anna

  Válasz
 13. Kákonyi István

  “Érdekel a fűtési mód.Kérek tájékoztatást.
  >Válasz:

  Válasz
 14. Tóth Tibor

  Kiegészítő fűtésként érdekelne az infra, de előbb a konkrét adatok érdekelnének. A megtakarítás csak abból adódik, hogy alacsonyabb hőmérsékleten megfelelő komfort érzetet érünk el? Nálam központilag vezérelt fűtés van. Két szinten padlófűtés, a tetőtérben pedig termosztáttal ellátott radiátorok. Általában nem egész nap fűtők, hanem csak napszakonként. Jelenleg pl. csak reggel 5:00 és 8:00 között egy kis temperálás megy. A 4.5 m2 -es és 2.6 m magas fürdőszoba nem fűtődik fel se most, se télen a kellő hőmérsékletre. Kiegészítés kell. Most egy kis elektromos hősugárzóval fűtünk rá fürdés közben. A szobák egyenként nem szabályozhatók, csak a termosztátok segítségével maximálható a hőmérséklet a tetőtérben. A lakás többi része egy légterű. Napközben egyedül vagyok itthon, a többiek dolgoznak. A lakást egy kb. 17 fokos átlaghőmérsékletre gondolom beállítani és csak ott ráfűteni, ahol éppen tartózkodom. A nappali pl. 26 m2, a konyha és étkező együtt 20 m2.
  Mit tudnak ajánlani a fürdőszobába és hordozhatónak?

  Válasz

 15. “Tetszik ez a fűtési mód .Kérek további infót,főleg a fűthető légtér kiszámitásához,légköbméter per kw.Villamos vállalkozó vagyok ha jó ez a fűtési mod és amit eddig hallotam róla biztos az szeretném othonomba főlszerelni és ha jó továbadni. 2344 Dömsöd.” >Válasz:

  Válasz
 16. Takáts Mária

  “Aszt szeretném megtudni hogy
  van egy hálószoba aminek a mérete
  H=5m
  Sz=3m
  M=2.9
  Anyagilag ez menyibe kerűl”
  >Válasz:

  Válasz
 17. Dr Németh Károly

  “”Aszt szeretném megtudni hogy
  van egy hálószoba aminek a mérete
  H=5m
  Sz=3m
  M=2.9
  Anyagilag ez menyibe kerűl”
  >Válasz:”
  >Válasz:

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.