7 hozzászólás

 1. Kocsis György

  Kedves Mindenki!
  Úgy gondoltam, hogy miután megkerestek a kérdéssel szívesen elmondom a véleményemet hátha építő lesz.
  1, Bármikor vásároltam Önöknél személyesen mentem az árúért nekem sokat jelent a személyes kapcsolat, ezt Önök udvariasan profi módon csinálják. Kíváncsiak a feladatra és lehet látni szívvel , lélekkel csinálják, segítenek keresik a megoldást nagyon fontos, hogy szeretik az embertársaikat.Nekem különösen az tetszett ahogy Ön ifj. Czinege Úr viselkedett az édesapjával nagyon jó kapcsolatuk lehet én személyesen irigylem Önöket.
  2. Nem akarom véka alá rejteni a véleményemet, ezért elmondom, hogy én konkrétan és teljes gőzzel mivel foglalkoznék. Elég szűz terület az energia spórolás, itt vannak a napelemek és annak variációi,pl. szélenergia. Valami olyan komplex fűtést(elektromos)kieszelni amit lehet illeszteni a meglévő fűtési rendszerhez bele vonva a napelemet szélenergiát és a “veszteség mentes” energia eltárolást én tudok rá megoldást.
  Szerintem a fejlődés útja az,hogy a megrendelőt magas fokon kiszolgálni.

  Egyébként gratulálok jól csinálják csak így tovább.Üdv. Kocsis György

  Válasz
 2. Sipos Károly

  Az ősszel vásároltam önöktől járólap alá beépíthető elektromos fűtést.
  Nemrégiben fejeződött be az építkezés, a rendszer 1 hete üzemel.
  A járólapok hőmérséklete már alacsony termosztát álláson is (2-3 között) is kellemesen meleg. Eddig beváltotta a hozzáfűzött reményeket!
  Köszönöm a segítségét!

  Válasz
 3. Tóth Anna Mária

  Én árammal fűtök évek óta, 2006-ban már így terveztettem a házamat…és 2 éve bekerült egy vegyes tüzelésű kályha az előtérbe ahol vizet is melegítek ,ott szárítom a ruhákat és az egyik fürdőszoba, a konyha is remekül átmelegszik és az egész lakásban kellemes időt lehet varázsolni az össze gyűlt papírokkal és fával. Így tudok spórolni egy kicsit.Valóban, ha valaki télen is 25-30 fokra vágyik a lakásban és hogy kis gatyában legyen, annak ki kell nyitnia a pénztárcáját…teljesen mindegy mivel állítja elő ezt a hőfokot. A mi téli áram fogyasztásunk benti 22 fok esetén,20-35 ezer Ft,ez időjárástól is függ, ebben benne van van minden-világítás,vízmelegítés és minden egyéb ami árammal működik. És akkor nézzük csak, hogy pl. 300 köbméter gáz az 39 ezer Ft,10 mázsa fa 30 ezer Ft + fuvar,/ ez a fa mennyiség nem elegendő 1 hónapra még vegyes tüzelésű kazán esetén sem,.max. arra,hogy aki napközben otthon van így fűtöget fával…úgy hogy érdemes számolgatni.Én feleslegesen nem fűtök helységeket télen. Ami állandóbb meleget igényel az a fürdőszobák és a kettő szoba. Éjjel pedig nem fűtünk,kivétel az amikor kint már igen csak mínusz 15-20 fok van. A ház szigetelt, 60 cm-s falak vannak,ajánlom mindenkinek. Rengeteget lehet spórolni.

  Válasz
 4. Edina

  A szüleim lakásában 2008 szeptembere óta, a saját lakásomban 2010 óta működik az infrafűtés. Gázszolgáltatóval nem állunk kapcsolatban.
  Amióta beszerelték, beállítottuk minden egyes fűtendő helyiségben a hófokot, azóta nem nyúltunk a fűtéshez. Nincs karbantartási költség, nincs gáz fűtőérték-köbméter-gigjoule “rejtvény” a számlákon. Van viszont kellemes, hőérzet, tiszta, portalan falak, s a lakás területéből nem vesz el semmit a fűtőtest, mert a panelok a plafonon vannak.
  Ha pl építkeznék, nem gondolkodnék más fűtési lehetőségben, csakis infrában.

  Válasz
 5. Lencz Judit

  A jégolvasztó rendszert új építésű házunk kocsifelhajtó és utcai járda fűtéséhez vásároltunk meg.
  Előzetes tájékozódásunk során több lakótelepünkhöz közelebbi partner ajánlását is megnéztük. A választás azért esett a Czinege és Fiai Kft-re, mert kínálatuk messzemenően kiszolgálta igényeinket.
  A többféle műszaki megoldások ismertetésén túl szolgáltatásuk kiterjedt a fűtővezetékek méretezésére, a helyi szerelőkollégák szakszerű informálására. A kivitelezést végző szakemberek megbízásunk kapcsán ismerték meg a terméket és a telepítésével kapcsolatos teendőket. Referenciamunkájukat azóta is szívesen ajánlják más érdeklődőknek, mert tapasztalatuk szerint magas minőségű és megbízható rendszert ismertek meg, melynek beüzemeléséhez szükséges információk könnyen elsajátíthatók, s ehhez maximális segítségnyújtást kaptak a forgalmazótól.
  A fűtőberendezés kifogástalanul működik, télen is nagyon komfortos a garázs használata, és nemcsak a hóeltakarítást teszi szükségtelenné, hanem már a lefagyást is megakadályozza eső esetén! Használata kényelmet és biztonságot ad, ezért ajánlom másoknak is!

  Válasz
 6. Mohai Zsuzsanna

  A beépített és betonozás után 2 hétre beüzemelt padlófűtés január 27 – február 17-ig működött nálam a 70 m2-es kisházban.
  25 C fokról fokozatosan 5 C fokra kellett visszavenni a 2 fali termosztátot, mert a 15cm EPS-sel hőszigetelt házikóban 19 C fok volt bent, miközben kint –8 –9 C.
  Ez 22 nap fűtést jelent, a kezdeti 75kW/nap-ról 40kW/nap fogyasztást mértem, összesen 1250 kW ment el úgy,
  hogy az emeleti 3 hálószobában semmilyen fűtés nem volt, csak a földszinti 44m2 padlófűtés,
  és minden nap kétszer 1/2 órákat szellőztettünk a friss betonozás párája miatt.
  Most is, teljesen kikapcsolt fűtés mellett 13-14 C fok van bent, az aljzatbeton szépen szárad, jövő héten már lehet rá burkolni.
  Sajnos nem sikerült éjszakai árakra kötni a köröket, ez az egy szívfájdalmam van,
  de ha jól számolom, ezt az enyhe telet 1250 x 40Ft/kW= 50.000Ft-tal kihúztam – nappali árammal.

  Válasz
 7. Nagyné Kati

  Aki olcsó, gazdaságos, praktikus fűtésben – fűtés kiegészítésben – gondolkodik, csak ajánlati tudom. Az elmúlt év őszén találtam rá a hirdetésre. Email küldése után nagyon rövid időn belül telefonon visszahívtak és korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről és megnyugtató választ kérdéseimre. Én egy hideg burkolattal ellátott irodába kerestem fűtés kiegészítést. Az ajánlott fűtőpanel mérete cca.130*100 cm volt. Megrendeltem, néhány napon belül leszállították és nő létemre könnyedén elhelyeztem, használatba vettem. Nem kellett mester, villanyszerelő. A villanyóra alig mozdult, így a telet már kellemes hőmérsékletű irodában dolgoztam végig.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.