X
    Kategóriák: Blog

Kossuth Rádióban a Czinege és Fiai Kft.

Elektromos fűtésről a Kossuth Rádióban!

Nagy megtiszteltetés érte cégünket: a Kossuth Rádió felkérésére szakértőként válaszoltam az elektromos fűtéssel kapcsolatosan feltett kérdésekre. A rövid műsoridő csak kevés információ átadására volt elegendő, de szerencsére 12 perc alatt is számos olyan kérdés hangzott el, ami sokak fantáziáját mozgatja. Például:

  • Érdemes a gázfűtés helyett elektromos fűtés használatára váltani?
  • Kinek érdemes ezt a megoldást választani?
  • Forintra átszámolva mennyibe kerül egy ilyen beruházás?
  • Klímával is meg lehet oldani a fűtést?
  • Mi a legjobb alternatíva nagy belmagasságú lakások esetén?
  • Ha nem elektromos padlófűtés és nem infrapanel, akkor mit lehet még választani?
  • Vajon a magyar emberek, magyar otthonok mennyire nyitottak az elektromos fűtésre?
  • Más országokban elterjedt az elektromos fűtés? Ha igen, akkor hol?

Ha bővebb információt szeretnél, az Elektromos fűtés a jövő megoldása című könyvben részletes elemzést olvashatsz. Ez az elektromosfűtés könyv nagyon hasznos lehet a számodra, hiszen kendőzetlen őszinteséggel, közérthetően írtam benne minden olyan szempontról, amiket jogod van tudni. A könyv megvásárlásához kattints ide.

A Kossuth Rádióban készült riport itt hallgatható meg:

Miért érdemes megvenni a könyvet?

  • Mert, mint tudjuk, a bolygónk óriási veszélyben van, ezért érdemes elgondolkodni olyan alternatív fűtési megoldásokon, amelyek nem zsigerelik ki a Földet. Az elektromos fűtés, pláne napelemmel kombinálva nem káros a környezet számára – a könyvben a napelemről is írok.
  • Mert amikor az ember építkezés vagy lakásfelújítás előtt áll, gondosan meg kell tervezze a fűtésrendszerét is. Ehhez azonban muszáj tisztába tenni néhány alapvetést, ami segít eldönteni, hogy milyen típusú fűtésben gondolkodj.
  • Mert az elektromos fűtésről sok olyan tévhit kering, ami méltatlanul negatív fényben tünteti fel.
  • Mert olyan dolgokat is megtudhatsz belőle, amit nem biztos, hogy más szakember elmond neked.
  • Mert több, mint 22 év szakmai tapasztalatát sűrítettem egybe, hogy segíthessek neked is.
  • Mert közérthetően fogalmaztam meg mindent, ezért nincs feltétlen szükség szakmai hozzáértéshez ahhoz, hogy profitálj belőle.

És hogy kiknek ajánlom a könyvet?

Felújítóknak, építkezőknek, vásárlás előtt állóknak, épületgépészeknek, villamostervezőknek, azoknak, akik a gyerekeiken akarnak segíteni – és mindenkinek, aki nem akarja kidobni a pénzét az ablakon!

Erre a linkre kattintva már meg is vásárolhatod. De ha nem vagy biztos benne, hogy hasznosítani tudnád a benne foglaltakat, kattints ide, és olvasd el a tartalomjegyzéket.

Ha pedig legalább 3 érdekes fejezettel találkozol, akkor tanácsolom, hogy vedd meg.

Az elektromos fűtés a jövő megoldása!

Elismerés a könyv kapcsán…

Dr. Talamon Attila, egyetemi docens, MTA energiakutató, energiastratéga véleménye a könyvről: “Hiánypótló szakkönyv született meg végre, az elektromos fűtések vitathatatlan specialistájától, amelyben közérthetően elemzi a különböző fűtésmegoldásokat, könyörtelenül leszámolva az elektromos fűtéssel kapcsolatban terjengő tévhitekkel. Rövid tanulságos fejezetei szórakoztatóak és áttekinthetőek.”

Szeretnél naprakész lenni a legfrissebb akcióinkról, netán extra tudásra szomjazol a témában? Iratkozz fel hírlevelünkre, ami akciókat és edukációs jellegű blogbejegyzéseket is tartalmaz.

Az adatvédelmi nyilatkozatunkat erre a linkre kattintva olvashatod el.

Kövess minket Facebookon!

Az alábbi linkre kattintva beléphetsz privát Facebook csoportunkba, melyben friss, aktuális és hiteles híreket olvashatsz – illetve válaszokat kaphatsz a kérdéseidre is.

Hozzászólások megtekintése (0)