X

Infrafűtések lakossági használatra

Az infrafűtés, más néven infrapanel fűtés segítségével csökkenthető a fűtési költség, mivel a kibocsájtott infrasugarak hőveszteség nélkül melegítik fel az általuk érintett felületet.

Infrapanelek beltéren

Infrapanelek lakossági használatra

Energiatakarékos fűtési megoldások, bármilyen helységbe, vagy a szabadba is, az Ön igényei szerint!

Az infrafűtés, más néven infrapanel fűtés segítségével csökkenthető a fűtési költség, mivel a kibocsájtott infrasugarak hőveszteség nélkül melegítik fel az általuk érintett felületet.

További energia-megtakarítási lehetőséget biztosít az, hogy egy adott légtéren belül több hőmérsékleti zóna alakítható ki, így nem szükséges az egész helységet felfűteni. A kisugárzott hő magától áramlik a hűvösebb felületek irányába, ezzel megszűnnek a helységen belül a hideg áramlatok.

Maga a fűtés nem okoz légáramlást, nem hallható, a fűtőtest pedig teljesen illeszkedik a belső térbe, elhelyezhető az oldalfalon, vagy a mennyezeten is.

Beltéri fűtéshez ezeket ajánljuk

Az alább bemutatott termékek egy-egy termékcsaládot alkotnak, amelyeken belül mindig több altípus van, amelyek egymástól méretben, teljesítményben, IP védettségben, beltápfeszültségben, esetleg színben eltérnek. Az eltéréseket természetesen az árak is követik, ezért nincs feltüntetve az ár.

Egyedi érdeklődés után, ha közösen kiválasztottuk a megfelelő altípust, azonnal közöljük az árat is.

Az adatvédelmi nyilatkozatunkat erre a linkre kattintva olvashatja el.

Thermoplus-EC infrafűtés (infrapanel fűtés) hatékony védelem a sugárzó hideg ellen, kisebb helységekbe

Thermoplus-EC infrapanelek felszerelve

Csekély mérete és kialakítása ideálissá teszi a kis helységek fűtésére, mint amilyen egy fürdőszoba, de bárhol használható az ablak fölé szerelve a beáramló hideg felmelegítésére. A Thermoplus EC praktikus megoldást nyújt a padlófűtés kiváltásához is.

A Thermoplus EC teljesítménye 450W és 900W között választható, és egyaránt elérhető IP 20, és IP44-es védelmi szinttel, attól függően, hogy száraz, vagy nedves helységben kívánja használni.

Thermocasette-HP infrafűtés besüllyeszthető, vagy felületre szerelhető hősugárzó, irodák, üzlethelyiségek, termek fűtéséhez.

Thermocasette-HP infrapanelek

A Thermocasette HP ideális irodák, fürdőszobák, vagy akár iskolák fűtéséhez. Felszerelhető a mennyezetre, vagy álmennyezetre, de be is süllyeszthető az adott felületbe. Egyaránt alkalmas az egész helység fűtésére, vagy helyi fűtésre is.

A Thermocasette HP 300W és 600W teljesítménnyel választható, IP20 és IP55 védelmi besorolással.

Elztrip-EZ infrafűtőpanel, éttermek, boltok, sportcsarnokok fűtéséhez

Elztrip-EZ infrapanel

Ideális a nagyobb helységek teljes, vagy kiegészítő fűtéséhez, mint az éttermek, boltok, sportlétesítmények.

Megszünteti az ablakok felől, vagy kívülről sugárzó hideget.

Az Elztrip EZ 600W és 1500W közötti teljesítménnyel választható, IP55-ös védelmi besorolással.

VÁSÁRLÁSHOZ JÖJJÖN WEBÁRUHÁZUNKBA!

Kültéri Fűtéshez

ELIR univerzális kültéri infrapanel, fűtésre, vagy szárításra

ELIR univerzális kültéri infrapanel

Tetszés szerint használható, hordozható kültéri fűtés, bármilyen környezetben felállítható. Emellett, építkezéseken is használható, nedves felületek, vagy helységek kiszárítására.

Az ELIR Infrapanel 1200W teljesítményt nyújt, IP65-ös védelmi besorolással.

CIR – Infrapanel erkélyek és teraszok fölé

CIR infrapanel

Kényelmes és diszkrét kültéri fűtést biztosít egész éven át. Az erkélyen, vagy akár egy étterem teraszán, raktárakban, vagy egy műhelyben is. Szűk helyre is felszerelhető, hangtalanul, és észrevétlenül működik.

A CIR Infrapanel 500W és 2500W közötti teljesítménnyel rendelhető, a védelmi besorolása: IP 24.

IH – Infrafűtés kültérre, vagy nagy belső terekbe,  ha Önnek fontos a dizájn

IH infrapanel

Az IH Infrafűtés a tökéletes szabadtéri választás, bármilyen olyan helyre, ahol a dizájn is lényeges. Ugyanilyen jól használható helyi fűtésként egy nagyobb téren belül, akár templomban, vagy egy raktárban is.

Az adatvédelmi nyilatkozatunkat erre a linkre kattintva olvashatja el.

Két változatban érhető el, az IHW kényelmes hőmérsékletet biztosít kis távolságból is, az IHF pedig pontosan a célra irányítja az infrasugarakat, ezért magasabbra kell helyezni.

Az IH Infrafűtés 1000W és 1500W teljesítménnyel választható, IPX4-es védelmi besorolással.

VÁSÁRLÁSHOZ JÖJJÖN WEBÁRUHÁZUNKBA!

A fenti képek, adatok alapján mindenkinek könnyebb a választás a lehetséges infrapanelek közül.

Kérem ön is gondolja át és kérjen itt ajánlatot bármely infrafűtés – infrapanel fűtés típusra, vagy szóljon hozzá a bejegyzéshez!

Itt végezhet egy előkalkulációt is!

Kövess minket Facebookon!

Az alábbi linkre kattintva beléphetsz privát Facebook csoportunkba, melyben friss, aktuális és hiteles híreket olvashatsz – illetve válaszokat kaphatsz a kérdéseidre is.

Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user.

Hozzászólások megtekintése (24)

  • ""Hol lehet beszerezni? Mennyi az ára?"

    Természetesen cégünknél lehet beszerezni, és melyiknek mennyi az ára?

    Azért nincs fenn árlista, mert ezek a fő típusok, és van sok altípus, ami méretben teljesítményben, színben különbözik, no meg ennek megfelelően árban is.

    Konkrét megkeresésére, természetesen megmondjuk az árat is

    Czinege

  • Tisztelt Czinege Úr!
    Mi egy gardrób szobába szeretnénk valamilyen fűtés megoldást találni. Ezt a szobát nem használjuk, viszont ruhákat más hasznos használati cikkeket tartunk benne. Sajnos télen a pára lecsapódik a hideg falakon és kellemetlen szagúvá válik a helyiség. Milyen teljesítményű panel kellene,hogy pár fokkal megemelkedjen a helyiség hőmérséklete. Mennyibe kerülne a panel és a villanyszámlában milyen emelkedés várható. Köszönöm előre is a választ. Üdvözlöm, jó munkát kívánok! Molnárné

  • Környezet barát, gazdaságos fűtés, nincs robbanás veszély.
    Nagyon tudom ajánlani, mert kisebb a beruházási költsége, Czinege és fiai KFT. igen korrekt, megbízható, a megrendelő igényeit veszi figyelembe.
    Számtalan ajánlat kérés alkalmával maximálisan ki elégítették a tervező, ki vitelező igényét.Békefi Miklóa

  • Jónapot kívánok!
    Kérdésem hol lehet beszerzni, és mennyi az ára,egy közepes fürdőszoba fűtéséhez egy 1500 w-os ra lenne szükségem.
    Üdv :Pantz istván

  • ""Jó napot érdeklödnék hogy egy 2 méter magas 20nm-es szobát be tudok e füteni télen egy 400 infrapanellel?"
    >Válasz:"
    >Válasz:

  • ""Jó napot érdeklödnék hogy egy 2 méter magas 20nm-es szobát be tudok e füteni télen egy 400 infrapanellel?"
    >Válasz:"
    >Válasz:

  • """Jó napot érdeklödnék hogy egy 2 méter magas 20nm-es szobát be tudok e füteni télen egy 400 infrapanellel?"
    >Válasz:"
    >Válasz:"
    >Válasz:

  • Tisztelt Érdeklődők!

    A honlapunkon természetesen azért mutatjuk be a termékeket, hogy nálunk beszerezhetők legyenek. A széles termékkínálat miatt árlista nincs az oldalon, de konkrét érdeklődésre természetesen ismertek lesznek az árak.

  • Bármely 20 m2-es szobát nem lehet 400W teljesítményű infrapanellel befűteni.

    Legalább annak háromszorosa kell.

    Czinege

  • Több alkalommal végig olvastam az Infra fűtésről szóló széles körű tájékoztatásukat,és kecsegtetőnek bizonyult mind addig még a hiányérzetem rá nem kényszerített arra,hogy ezt a levelet megírjam önöknek. Bár olvasom ,hogy miért nem adnak árajánlatot, persze amivel nem tudok egyetérteni, mivel számomra mindaddig nem jelent semmit még az árról nem kapok egy átlag kalkulációt Pl. x m2 helység y teljesítményű fűtő elem = ft. Tisztelettel várom szives tájékoztatásukat.

  • "Jónapot kívánok!
    Kérdésem hol lehet beszerzni, és mennyi az ára,egy közepes fürdőszoba fűtéséhez egy 1500 w-os ra lenne szükségem.
    Üdv :Pantz istván"
    >Válasz:
    Jó napot kívánok!
    A terméket nálunk, a Czinege és Fiai Kft.-nél lehet beszerezni. Beépített kapcsolós infrapanel 35 409 Ft + Áfa. Amennyiben meg szeretné rendelni, küldjön egy email a czinege@czinege.hu emíil címre.

    Üdv!

  • "Jó napot Kívánok!
    Pacmekerem van, használhatom-e."
    >Válasz:
    Jó napot kívánok!

    Nem tudunk róla, hogy ne lehetne pacemaker mellett használni, de a biztonság kedvéért konzultálja meg orvosával.

    Üdvözlettel!

  • "Tisztelt Czinege Úr!
    Mi egy gardrób szobába szeretnénk valamilyen fűtés megoldást találni. Ezt a szobát nem használjuk, viszont ruhákat más hasznos használati cikkeket tartunk benne. Sajnos télen a pára lecsapódik a hideg falakon és kellemetlen szagúvá válik a helyiség. Milyen teljesítményű panel kellene,hogy pár fokkal megemelkedjen a helyiség hőmérséklete. Mennyibe kerülne a panel és a villanyszámlában milyen emelkedés várható. Köszönöm előre is a választ. Üdvözlöm, jó munkát kívánok! Molnárné"
    >Válasz:
    Kedves Molnárné!
    Ahhoz, hogy pontos kalkulációt tudjunk készíteni, szükségünk van a gardrób szoba magasságára, az alapterületére, a falak és a szigetelés vastagságára. Kérem küldje a czinege@czinege.hu címre a szükséges adatokat, és mi elküldjük Önnek ajánlatunkat.

    Üdvözlettel!

  • SYMA csarnokban a kiallitasukon pontos es kielegito.sajat cegetagas fokon kepviselt szakiranyu felvilagoditast kaptam. Koszonom.irigylesre melto frlelosegteljes hozzaallas.szerrtnek ilyen munkatarsakkal dolgozni....udvozlettel dofoga

  • "SYMA csarnokban a kiallitasukon pontos es kielegito.sajat cegetagas fokon kepviselt szakiranyu felvilagoditast kaptam. Koszonom.irigylesre melto frlelosegteljes hozzaallas.szerrtnek ilyen munkatarsakkal dolgozni....udvozlettel dofoga"
    >Válasz:

    Köszönöm bejegyzését a munkatársaim nevében is.
    Czinege

  • Sok jót hallottam az ínfrapanellel való fűtésről, egészséges, korszerű, mindenképpen szeretném megvalósítani családi házamban.Rövidesen kigyűjtöm a ház adatait.

  • Tisztelt Czinege Úr! Bagarus Sándor nyugdíjas vagyok. Van egy 56m2-es tömblakásom annak a Frico infra fűtés kialakítása mennyibe kerülne? és Mennyi lenne kb a havifűtés tarifa? Tisztelettel : Bagarus Sándor
    Konyha: 3,5x2,07m=7,245m2 jelenleg nincs semmilyen fűtés
    Közlekedő folyosó:3,8mx1,12m=4,256m2 nincs semmilyen fűtés
    Fürdő:1,3mx3,5m=4,55m2 hősugárzó fűtés
    Kisszoba:3,6mx3,6m=12,96m2 konvektoros fűtés
    Nagyszuoba:3,6x5,87m=21,132m2 konvektoros fűtés.
    A lakás belső magassága 2,76m. Akülső falak téglafal éskőporos vakolat. A fal vastagsága35cm szélesek. A válaszfalak szélessége 12,5cm-es tégla. Konyhában és a fűrdőben1,5 m magasan csempe van. A többi normál vakolat.
    Várom válaszát: Tisztelettel Bagarus Sándor
    Címem: Bagarus Sándor 9500 Celldömölk Kodály Z.u.4/A 1/2
    Telefon:06302343407
    E-mail: nyuszti@cellkabel.hu

    Celldömölk,2015.02.22

  • "Hol lehet beszerezni? Mennyi az ára?"
    >Válasz:
    Fütési kalkulációt készitek,igy lényeges az ár
    Adataim:alakás szinteltolásos iker családiház kb 90 nm alap területtel.
    Várható éves fütési költség kihozatal érdekelne.
    Ezügyben kérem szives tájékoztatását Köszönettel

  • Tisztelt Czinege Úr! kb. 50 m2 -es kis parasztházam van.Ennek kb mennyibe kerülne az infrafűtése? Jelenleg felújítás alatt áll./ nyílászárók javítása, aljzat szigetelés/